Velkommen til The Gratitude Concert. En koncert til ære for mennesker som kæmper fra skyggerne, baseret på deres historier, fra liv med kronisk sygdom, handicap, stigma, uretfærdighed, håb og udholdenhed.

“For 8 år siden blev min livspartner, og enestående komponist i egen ret, ramt af kronisk sygdom. Det som de nu kalder M.E. eller MYALGISK ENCEPHALOMYELITIS. Smerten ved at leve i et samfund som ikke fuldt anerkender ens kæres lidelser fører til magtesløshed, fremmedliggørelse og vrede. Og man må træffe et valg. Enten risikerer man at blive spist levende, eller også slår man igen. Jeg har fundet to måder at gøre det på. Den ene er handling. Den anden er taknemmelighed – den ene ting man ikke kan bede nogen med kronisk sygdom eller handicap om at føle.”

Kompositionen er færdigskrevet og verdenspremieren opført for et 40-mands strygerorkester og orgel d. 6. Maj 2023 i Musikkens Hus’ koncertsal, dirigeret af maestro Henrik Vagn Christensen. Video og album er på vej, og en tourné er under planlægning.
FOR SELVOM KOMPOSITIONEN OG VERDENSPREMIEREN ER OVERSTÅET, ER THE GRATITUDE CONCERT FØRST LIGE BEGYNDT. MUSIKKEN ER BLOT EN FIGEN PÅ TRÆET SOM ER KORET AF STEMMER FRA MENNESKER DER KÆMPER FOR VÆRDIGHED, ANERKENDELSE OG SELVE LIVET VERDEN OVER. HVIS DU VIL ENGAGERE DIG I PROJEKTET, SÅ SKRIV TIL CONTACT@THEGRATITUDECONCERT.COM OG HUSK AT TILMELDE DIG NYHEDSBREVET NEDENFOR, FOR AT HOLDE DIG OPDATERET.
Tusind tak -Martin
LYT PÅ SPOTIFY
LYT PÅ APPLE MUSIC
YOUTUBE VLOG
FACEBOOK
PODCAST
STØT THE GRATITUDE CONCERT
WWW.MARTINBYRIAL.COM
MUSIK